Overwin prestatiedruk als een echte prof.

De ultieme overwinning: meer rust en minder spanning door de 

5-weekse online live cursus. 

Patrick gezien bij o.a.

Live online cursus

Startdatum 31 juli 2023

31 juli - 7 aug - 14 aug - 21 aug - 28 aug

20:00 - 21:00 live sessie

Elke maandag avond van 20:00 tot 21:00

Zoom cursus

Alle sessies worden live via zoom gehouden. Het is mogelijk om tijdens de cursus vragen te stellen. Anoniem deelnemen ook mogelijk.

Prestatiedruk overwinnen topsport Patrick Frimpong

Met mijn aanpak in het coachen combineer ik mijn ervaring als voormalig professioneel basketballer en ex Nederlands Team 3×3 speler. Met 10 jaar ervaring op heren niveau en ruim 7 jaar ervaring als mental coach ga jij leren hoe je prestatiedruk overwint als een echte prof en doorbeekt naar het volgende niveau!

Patrick Frimpong

mental coach - ex topsporter - ex international

Heb jij last van prestatiedruk?

Volgens de NOS heeft ongeveer 25% van alle profvoetballers last van stress. Als topsporter merk je misschien dat je druk voelt vanuit jezelf, vanuit de club, fans, zaakwaarnemers, familieleden of de media. Maar hoeveel impact heeft deze druk? 

1. Je prestaties vallen tegen. Je weet dat je meer kunt en dat je beter kunt. 

2. Je voelt je fysiek en mentaal niet 100%. 

3. Minder spelplezier. 

4. De omgang met andere mensen begint eronder te lijden. 

5. Je kansen lijken beperkt om meer te spelen of een transfer te maken. 


Ervaar jij dit ook met prestatiedruk?

Heb jij last van spanning voor de wedstrijd? Merk jij tijdens de wedstrijden dat je teveel aan het denken bent? Ben je bang om fouten te maken? Voel je dat je lichaam teveel op spanning staat? Slaap je slecht? Herstelt je lichaam of blessures langzamer dan normaal? Ben je een topsporter die meer wilt bereiken?

Als jij op 1 of meerdere antwoorden JA hebt geantwoord dan is deze cursus mogelijk geschikt voor jou!

Mijn ervaring met presteren onder druk...

Door de jaren heen heb ik keihard gewerkt om tot topprestaties te komen. Maar dat ging niet vanzelf! Want ik begon pas op mijn 17e met basketbal. Veel mensen zeiden dat het te laat was om nog door te breken. Maar ik bewees ze ongelijk en in no time speelde ik in de eredivisie. En toen kwam ik erachter dat ik ineens niet meer de grootste en de sterkste was. Ik moest het op een andere manier doen.  Mijn vriendin speelde in het Nederlands Team en adviseerde me om over mindset te lezen. Dat deed ik en de knop ging om. Dit was het begin van een nieuw avontuur. Ik leerde over mindset en hoe ik kon presteren onder druk. Alles wat ik leerde kon in direct toepassen in de praktijk en zag wat werkte en wat niet.  Door deze praktische kennis kan ik nu al ruim 7 jaar andere topsporters begeleiden om prestatiedruk te overwinnen!
Patrick Frimpong zelfvertrouwen sporters oefeningen
Patrick Frimpong
Voormalig topsporter en international 3X3 basketbal

Een aantal van de resultaten...

Mentale training heeft voor mijzelf ook gewerkt. Het heeft mij geleerd om om te gaan met wedstrijddruk, minder stress en  meer motivatie. Dit heeft me o.a. geholpen tijdens internationale toernooien. 

Winnaar FIBA 3x3 Tour - Istanbul
Winnaar Nike Sneakerball - Madrid
Winnaar NBA 3X3 Tour - Odense
Kampioen Patrick Frimpong 3x3

Ben jij klaar om de prestatiedruk te overwinnen?

Schrijf je nu in voor de online cursus

via Zoom
97 Eenmalig
  • 5 online lessen
  • Live beantwoording van jouw vragen
  • Stap-voor-stap groeien op mentaal en sportief vlak
Populair

Inschrijven kan nog tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Veel gestelde vragen

Elke maandag van 20:00 tot 21:00 vanaf 31 juli. Totaal overzicht:

  • Maandag 31 juli van 20:00 tot 21:00
  • Maandag 7 augustus van 20:00 tot 21:00
  • Maandag 14 augustus 20:00 tot 21:00
  • Maandag 21 augustus 20:00 tot 21:00
  • Maandag 28 augustus 20:00 tot 21:00

De cursus wordt gegeven door Patrick Frimpong. Patrick Frimpong is ruim 7 jaar mental coach. Hij heeft opdrachten uitgevoerd voor verschillende topsporters zoals voetballers spelend in de hoogste competities in Nederland, België, Duistland, Turkije en Engeland. Maar ook topsporters uitkomend voor verschillende nationale selecties.

Het kan een enekele keer voorkomen dat er niet meteen verandering te zien is. Het duurt echter gemiddeld tussen de 21 en 66 dagen om een nieuwe gewoonte te vormen. Dus soms heeft het ook tijd nodig. Mocht nadien toch blijken dat het gewenste resultaat er nog niet is, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn Niet goed, we lossen het op garantie! 

Klik op de button ‘schrijf je in’. Je wordt nu naar de pagina van Evenbrite gestuurd waar je de cursus kan kopen. Wanneer je de cursus hebt gekocht krijg je direct via de e-mail een bevestiging en de inlog link voor de Zoom online cursus. Met deze link houd je toegang tot alle 5 sessies.