Diensten

Topsport Brein diensten mentale training Patrick Frimpong

 

Met Topsport Brein bied ik verschillende diensten aan. Ik geef één op één coaching op het gebied van mentale training, presentaties en workshops. In alles combineer ik mijn ervaring als voormalig topsporter en nu als mental coach.

 

De onderwerpen die ik aan bod laat komen zijn onder andere;

  • Hoe kom ik tot (mentale) topprestaties?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Hoe krijg ik meer focus?
  • Hoe krijg ik mijn motivatie terug?
  • Hoe leer ik omgaan met wedstrijddruk?

 

Lees meer over:

 

‘’Je hoeft geen topsporter te zijn om de topsportmentaliteit te leren’’

Ik ben er van overtuigd dat je geen topsporter hoeft te zijn om de topsportmentaliteit te leren. Iedereen kan tot topprestaties komen en mijn doel is om jou daarmee te helpen!

 

Hoewel ik veel sporters en topsporters begeleid geef ik ook regelmatig lezingen en workshops aan het bedrijfsleven. De thema’s voor het bedrijfsleven komen in grote lijnen overeen met de onderwerpen voor sporters, topsporters en sportteams. Echter maak ik voor het bedrijfsleven nog de vertaalslag zodat de deelnemers en luisteraars ook de lessen praktisch kunnen toepassen.

 

Hoe ga ik te werk?

Persoonlijk vind ik het heel interessant om te zien wat wetenschap op het gebied van mentale training, het brein en effectieve vormen van leren zegt. Maar wat ik het aller belangrijkste vind is dat alles praktisch toepasbaar moet zijn. Door mijn ervaring als topsporter heb ik veel in de praktijk zelf kunnen ondervinden en lessen van de mentale training zelf kunnen toepassen. Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied en hoe ik te werk ga? Kijk dan op: