Coaching

Coaching Topsport Brein Patrick Frimpong Mentale Training

Patrick Frimpong – Mental Coach

Mental Coaching voor (Top) Sporters

Heb je het gevoel dat je beter kunt dan je nu al doet? Wil je beter presteren als sporter? Als dat zo is, dan zit je hier goed! Om goede prestaties te leveren is het niet alleen nodig dat je fysiek fit bent. Mentale fitheid kan bepalend zijn in sport.

Veel topsporters weten dit. Daarom hebben de beste topsporters mentale coaching en maken gebruik van mentale technieken om beter te presteren. Denk aan sporters zoals; Serena Williams, Novak Djokovic en Kobe Bryant.

The Power of the Mind

Wat is de kracht van het mentale? Neem een kijkje in het brein van de beste atleten ter wereld..

Denk jij constant tijdens de wedstrijd, maar leidt dit af? Heb je last negatieve gedachten die ervoor zorgen dat jij niet optimaal kunt presteren?

Of misschien presteer je al goed, maar zoek je iemand die je kan helpen om weer gemotiveerd te raken. Iemand die je helpt bij het bereiken van jouw doelen en dromen.

Wat kan mental coaching voor jou betekenen?

Samen maken we een mentale gameplan zodat jij tot mentale topprestaties kunt komen. In het kort kan mental coaching het volgende voor jou doen.

  • Omgaan met presteren onder druk
  • Motivatie (her)vinden
  • Plezier (her)vinden
  • Meer focus
  • Meer zelfvertrouwen
  • In FLOW (the Zone) komen
  • Bereiken van mentale topprestaties

Kortom alles om jouw dromen en doelen te bereiken!

Wat is mijn rol als mental coach?

Ik ben geen psycholoog en ik ga niet graven in het verleden. Ik heb de opleidingen mental coaching en life coaching gevolgd en ik heb veel verschillende sport psychologie boeken gelezen. Hier heb ik veel lessen van geleerd en dit combineer ik met mijn ervaring als topsporter.

Ik ben praktisch ingesteld en gebruik alleen de technieken waarvan ik overtuigd ben dat ze werken. Daarnaast kan ik mij door mijn ervaring als topsporter goed in verschillende situaties verplaatsen.

Ik ga voor zichtbaar en meetbaar resultaat!

Topprestatie met Team in Madrid

Een topprestatie met mijn basketbalteam  in Madrid

Tarieven

Particuliere coachsessie: € 90,- (inclusief btw) per sessie. Een sessie duurt circa 2 uur.

Toelichting: voor een particuliere coachsessie bepalen we samen het aantal sessies.

Aanvragen via info@topsportbrein.nl t.a.v. Patrick

Tijd voor actie!

Investeer in jezelf! Als je echt wilt veranderen zul je die eerste stap moeten zetten. Neem daarom NU contact met mij op. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan voor een 1 op 1 mental coach sessie via Skype, WhatsApp videobellen of telefonisch van circa 30 minuten.