Workshops

Workshop business mindset Patrick Frimpong

Workshop over mindset

 

Met Topsport Brein geef ik ook workshops voor sportteams, het bedrijfsleven of studenten. Tijdens de workshops word je echt aan het werk gezet en ga je aan de slag met oefeningen. Ik vertel over mijn eigen ervaring als voormalig topsporter en nu als mental coach. En ik leer de deelnemers om hun doelen sneller en effectiever te bereiken door te focussen op de mentale kant.

 

De onderwerpen die ik in mijn workshops aan bod laat komen zijn onder andere;

  • Hoe kom ik tot (mentale) topprestaties?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Hoe krijg ik meer focus?
  • Hoe krijg ik mijn motivatie terug?
  • Hoe leer ik omgaan met wedstrijddruk?

 

Hoe ga ik te werk?

Tijdens de workshops zal je soms worden uitgedaagd om uit je comfortzone te komen. Stappen te nemen waarvan je eerst niet had gedacht dat je het zou kunnen. In al mijn diensten vind ik het interessant en soms belangrijk om de lessen uit de wetenschap in de workshops te betrekken. Maar wat ik het aller belangrijkste vind is dat alles praktisch toepasbaar moet zijn. Door mijn ervaring als topsporter heb ik veel in de praktijk zelf kunnen ondervinden en lessen van de mentale training zelf kunnen toepassen.

 

De oefeningen in de workshop zullen specifiek gericht worden op het type organisatie of groep. De oefeningen voor een sportteams, bedrijven of studenten zullen dus verschillen van elkaar. Sport en de mentale kant van sport zal natuurlijk wel en belangrijke plek innemen tijdens de workshop.

 

Workshop mindset Patrick Frimpong

Workshop over business mindset

 

Prijzen

Een workshop van circa 2 uur is € 1250,-. In overleg kunnen we de thema’s afstemmen. Ook de duur van de workshop en specifieke wensen zijn bespreekbaar.

 

Voor aanvragen en/of overige vragen: info@topsportbrein.nl