mentale training

6 maanden programma voor een killer mindset

Ontdek hoe jij mentaal onverslaanbaar wordt en tot topprestaties komt. 

Mentale training voor profvoetballers

''Leer van mijn fouten zodat jij ze niet meer maakt''

Hey man!

Heb jij de laatste tijd gemerkt dat je meer aan het denken bent? Heb je het gevoel alsof het net niet gaat zoals je wilt? Als profvoetballer weet je al lang dat je hard moet trainen als je beter wilt worden. Dat doe je waarschijnlijk al. Je geeft alles op trainingen. Natuurlijk kan het altijd beter, maar je weet dat het daar niet aan ligt.

Het lijkt er op alsof het er net niet uitkomt. Zijn het de wedstrijden? Of is het al het hele seizoen? Waar ligt het nu aan? Je bent alleen maar aan het denken. Alleen maar aan het malen in je hoofd. Je hebt er al zoveel voor gedaan.

Is het dan toch iets mentaals?

Je let misschien al op je voeding of op je slaap. Je werkt al met een personal trainer. Je hebt wel eens wat gelezen in een boek of op social media over mindset. Je hebt wel een wat filmpjes gezien. Je hebt zelf wel eens met iemand gepraat over het mentale. Alleen merk je nog steeds dat je een stap te zetten hebt. Maar wat dan? Wat gaat je dan helpen om wel dat succes te behalen?

Wat wil je: Meer spelen? Een grote doorbraak? Een betere club? Spelen in een topcompetitie? Spelen voor Oranje? Meer plezier tijdens het spelen? Of gewoon meer rust in je hoofd?

Is mentale coaching dan toch de oplossing?

Voordat we verder gaan zal ik mezelf even voorstellen.

Mijn mislukte poging bij Ajax 

Mijn naam is Patrick Frimpong, ik ben mental coach, voormalig topsporter en ik heb geleerd hoe je door middel van je mindset door kunt breken naar het volgende niveau. Maar het bereiken van topprestaties ging niet vanzelf. Toen ik jong was wilde ik altijd profvoetballer worden. Na een mislukte poging op de talenten dag bij Ajax zakte de moed me in de schoenen. Een paar jaar later gaf ik de droom helemaal op. Zou ik dan nooit meer topsporter worden dacht ik?

Toch de top bereikt  – Maar hoe kan ik met de druk omgaan?

Toen ik 17-jaar was besloot ik, na een aantal andere sporten te hebben geprobeerd, dat basketbal mijn laatste poging zou worden om de top te halen. Het lukte! Na 3 jaar speelde ik mijn eerste eredivisie minuten. Toen ik eenmaal op het hoogste niveau speelde kwam ik erachter dat ik niet meer de grootste, sterkste of meest atletische speler was. Ik vond het ook lastig om met de druk om te gaan. Wat kon ik doen?

Net zoals je het fysieke kunt trainen kan je ook het mentale trainen

Gelukkig leerde ik niet veel later mijn vriendin kennen. Ze vertelde dat ze bij het Nederlands team allemaal een boek lazen dat over mindset ging. Ze adviseerde mij hetzelfde te doen. Er ging een wereld voor me open. Door mijn mindset te trainen kreeg ik meer rust, focus en vertrouwen.

Het spelen werd makkelijker en ik kreeg meer plezier in het spel. Het trainen van mijn mindset zorgde ervoor dat ik zelf later in mijn basketballeven mooie successen heb behaald. Ik besloot verschillende studies te volgen, de beste sporters te bestuderen en zelfs wetenschappelijke artikelen te lezen. Alles om zelf een ijzersterke mindset te ontwikkelen en de top te bereiken.

Leer van mijn fouten zodat jij ze niet meer hoeft te maken – meer dan 25 jaar verpakt in 1 traject van 6 maanden

Jarenlang heb ik er naar gestreefd om de vraag te beantwoorden: hoe bereik je de wereldtop? En wat kan je doen om een ijzersterke mindset te ontwikkelen? Sinds 2015 ben ik mental coach en begeleidt ik o.a. profvoetballers spelend in binnen en buitenland. Ik heb duizenden euro’s geïnvesteerd in trainingen, opleidingen, boeken, cursussen om die vraag te beantwoorden. Ik heb genoeg tijd, geld en energie verspild aan nutteloze dingen. Ik heb geleerd wat er werkt in de praktijk en wat niet. Alle fouten die ik heb gemaakt hoef jij niet meer te maken.

Met mijn aanpak in het coachen combineer ik mijn ervaring als voormalig professioneel basketballer en ex Nederlands Team 3×3 speler. Met 10 jaar ervaring op heren niveau en bijna 7 jaar ervaring als mental coach ga jij leren hoe je het maximale uit jezelf kunt halen. Meer plezier in het sporten en betere resultaten behalen!

Patrick Frimpong is o.a. Gecertificeerd Mental Coach – DISC Gedragspecialist – Advanced Oxygen Adtantage Breathing Instructor 

Patrick Frimpong

mental coach - ex topsporter - ex international

Voor wie is deze coaching?

Voor wie is deze coaching niet?

Een goede coach is GOUD waard...

Gelukkig heb ik ook van top-coaches kunnen leren en leer ik nog steeds bij van top-coaches. Alles om het beste uit mezelf en anderen te halen. Gaandeweg leerde ik dat je net zoals je het fysieke lichaam traint je ook de mentale kant moet (blijven) trainen.
Patrick Frimpong en Foppe de Haan

Wat mensen vaak denken over mentale training...

De beste profvoetballers hebben dit niet nodig. Ze zijn van nature al mentaal sterk en bereiken vanzelf de top.

Vaak zie je dat de beste profvoetballers al principes uit de mentale training gebruiken. Soms zonder dat ze het zelf door hebben weten ze zichzelf en hun mindset te beïnvloeden. De vraag is; hebben ze eerst de top behaald en zijn ze toen mentaal sterk geworden of zijn ze eerst mentaal sterk geworden en hebben daardoor de top behaald?

Als je aan mentale training doet ben je zwak/gek/uit balans etc.

De mentaal sterkste profvoetballers  gebruiken juist de principes uit de mentale training om zo sterk mogelijk te zijn op mentaal vlak en dit ook te blijven. Zelfs in de meest zware momenten in hun leven kunnen ze hiermee omgaan omdat ze hebben geleerd hoe ze deze situaties kunnen overwinnen.

Mentale training is zwaar en moeilijk

Mentale training kan heel makkelijk zijn. De grootste uitdaging kan wel zijn om je eigen manier van denken ter discussie te stellen. Als jij altijd in de overtuiging hebt geleefd dat je niet de top kan behalen en nu laat iemand je zien hoe je dat wel kunt doen, dan kan dat zwaar voor je zijn. Ook het uitvoeren van de oefeningen kan snel en eenvoudig als je maar weet wat je moet doen en hoe.

Mentale training is saai

Het is allesbehalve saai. Het is de beste investering die je in jezelf kunt doen als je meer rust, focus en vertrouwen wilt ervaren. Het kan zorgen voor meer geluk in je leven en je spelplezier vergroten.

Een sessie in mentale training duur lang

Een sessie in mentale training kan je zo kort en lang maken als je zelf wilt. Consistent zijn is belangrijker dan de duur van een sessie.

Mentale training is weer de zoveelste trend in het voetbal. Het zal vast wel weer overwaaien.

De oude voetballegendes deden al aan mentale training. Denk bijvoorbeeld aan de Braziliaanse voetbalheld Pele. Hij deed voor elke wedstrijd aan visualisatie om tot topprestaties te komen. Zoals je vast wel hebt gemerkt wordt de groep die aan mentale training doet alleen maar groter. Dus de rol van mentale training zal alleen nog maar belangrijker worden in het profvoetbal. 

Mentale training is een nieuw verzinsel gepusht door wetenschappers die er niets van weten

Veel van  de principes zijn ‘’battle tested’’. Het zijn methodes en principes die soms als duizenden jaren oud zijn. Het zijn de methodes die effectief blijken te zijn wanneer er wordt gestreden, soms op leven en dood.

Daarom wordt er in de mentale training gebruikt gemaakt van o.a. principes die atleten uit het Romeinse rijk zoals de stoïcijnen gebruikten, maar ook door samoerais werden gebruikt. Denk je echt dat ze de tijd zouden nemen om deze principes te gebruiken als het nutteloos was? En denk je echt dat ze het risico zouden nemen om deze principes te gebruiken terwijl hun leven ervan afhing? Wat de moderne wetenschappers alleen laten zien is hoe die principes nu nog steeds van belang zijn als je tot topprestaties wilt komen. En waarom zou je geen gebruik willen maken van deze kennis?

Lezen over mentale training is voldoende

Lezen is een goed begin, maar ik zeg wel eens; het lezen over een push up is niet hetzelfde als een push up doen. Het lezen over een sixpack is niet genoeg als je ook een sixpack wilt krijgen.  

Maar Patrick jij bent toch niet een profvoetballer geworden? Hoe kan jij dan wat vertellen over mentale training voor profvoetballers?

Naast alle gelijkenissen die de topvoetballers en topbasketballers hebben, heb ik er mijn beroep van gemaakt om de mindset van de profvoetballer te begrijpen. Waarom haalt de ene het wel en de ander niet? Door talloze gespreken met profvoetballers in coaching, workshops, maar ook alle wetenschappelijk studies die ik heb gelezen geven mij het vertrouwen dat ik je precies kan vertellen wat je op mentaal vlak kunt doen om het beste uit jezelf te halen.

Waarom zou je aan mentale training doen?

Als je nog een extra motivatie nodig hebt waarom mentale training voor jouw het verschil kan maken heb ik hieronder nog een korte opsomming gemaakt wat mentale training voor jou kan beteken.

Wanneer mentale training?

Tegenvallende resultaten

 • Wedstrijddruk 
 • Prestatiedruk
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Motivatie problemen
 • Beperkende gedachten
 • Angst
 • Stress
 • Woede aanvallen

Van goed naar geweldig

 • Meer rust
 • Meer focus
 • Meer vertrouwen
 • Meer motivatie 
 • Meer flow
 • Meer spelplezier
 • Meer optimisme 
 • Meer in het moment zijn

Een aantal van de resultaten...

Mentale training heeft voor mijzelf ook gewerkt. Het heeft mij geleerd om om te gaan met wedstrijddruk, minder stress en  meer focus. Dit heeft me o.a. geholpen tijdens internationale toernooien. 

Winnaar FIBA 3x3 Tour - Istanbul
Winnaar Nike Sneakerball - Madrid
Winnaar NBA 3X3 Tour - Odense
Kampioen Patrick Frimpong 3x3

Hoe bereik jij het succes waar je van droomt?

Ik dacht altijd dat praten niet zoveel hielp als je de top wilde bereiken. Ik was vooral  bezig met trainen. Beter worden. sterker worden. Ik was in de actie-mode. Zelfs toen ik had geleerd over mindset leek het alsof er nog meer te bereiken was. Hoe kon ik nou de volgende stap zetten?

Ik hoorde het ook van trainers en de mensen om mij heen, als je goed wilt worden moet je hard en veel trainen. Dat kon je wel aan mij overlaten. Veel trainen. Goed letten op je voeding. Goeie supplementen. Zelfs toen ik had geleerd over mindset leek het alsof er nog meer te bereiken was.

Houdt een blessure je tegen? Toch een grote droom

Vanwege de pijn in mijn knieën besloot ik 1 stapje terug te doen en in de promotiedivisie te gaan spelen. Dit is 1 niveau onder de eredivisie. Op deze manier kon ik meer tijd besteden aan revalidatie voor mijn knieën en ik kon mijn studie communicatie afmaken aan de Hogeschool Utrecht. Maar de droom bleef.  Ik droomde zelfs van meer. Ik wilde in het Nederlands team spelen en ik wilde op het World Streetball Championship spelen. Maar hoe dan?

Een life changing aanbod – win-win

Ik kreeg de mogelijkheid om in Frankrijk als prof te spelen. En toen gebeurde er iets wat tot op de dag van vandaag grote invloed heeft op mijn leven. Ik leerde in Frankrijk een succesvolle ondernemer kennen die ook nog eens een fan was van het team waar ik speelde. Hij vroeg mij om hulp. Hij wilde emigreren met zijn gezin van Frankrijk naar Canada. Om ook in het buitenland succesvol te zijn wilde hij zijn Engels verbeteren. Hij stelde daarom voor om mij Frans te leren en dat ik hem Engels zou leren. Hij zei; het wordt een win-win (en dat werd het zeker!). We spraken vervolgens elke week af om te lunchen en elkaar te helpen.

Wat er vervolgens gebeurde had ik niet verwacht. Uiteindelijk ging het niet over het leren van een andere taal. Maar leerde hij me nog meer om mijn mindset te verbeteren. Ik leerde over optimisme, succesvol zijn en een mooi leven hebben. Ik leerde over een wat er voor nodig is om een succesvol (topsport)leven te hebben waar er tijd en aandacht is voor gezin, vrienden, familie en topprestaties.

De droom wordt werkelijkheid

Ik leerde over de waarde van in gesprek te gaan. Dit was mijn coach en de investering van wekelijks in gesprek gaan betaald zich tot op de dag van vandaag zichzelf uit. 

Aan het eind van het seizoen kwam ook mijn droom uit. Ik werd geselecteerd voor het Nederlands Team 3X3 basketbal en mocht spelen op het WK in Rusland. Daarnaast mocht ik ook meedoen met het World Streetball Championship in Parijs.

Waarom ik nu profvoetballers coach

Zolang als ik me kan herinneren wilde ik al profvoetballer worden. Ik zag Ajax de Champions League winnen en dat wilde ik ook. Kluivert, Rijkaard, Seedorf, Davids en de broertjes De Boer waren mijn voorbeelden. Ik deed alles wat in mij opkwam om ook profvoetballer te worden en de top te bereiken. Hard trainen in weer en wind, regen, sneeuw, 30 graden, modder op het veld of een vies pleintje, het maakte niet uit. Overal moest de bal mee. Overal moest er getraind worden.

Ik keek zoveel mogelijk wedstrijden en alle interviews. Ik vroeg oudere jongens uit de buurt wat zij hadden gedaan om zo goed te worden, want zij waren al gescout door FC Utrecht en FC Den Bosch. Dat wilde ik ook. En ik las ook boeken over voetbal. Zonder dat ik het doorhad werd er door één boek een zaadje geplant. Het zaadje om de geheimen te ontdekken om de top te bereiken.

Leren van de beste profvoetballers

Op een avond ging ik met mijn broertje en mijn moeder naar de bibliotheek in Houten. Ik ging opzoek naar een boek die me precies kon vertellen hoe ik profvoetballer kon worden en de top kon bereiken. Gelukt! Ik vond een boek van Luc Nilis, een topspits die o.a. heeft gespeeld voor Anderlecht en PSV.

Een veelgehoorde uitspraak is; als je succesvol wilt worden moet je succesvolle mensen bestuderen. Zonder dat ik daar echt bewust van was, was ik al bezig om de beste voetballers te bestuderen om de geheimen te achterhalen.

Nilis vertelde welke oefeningen je kon doen en hoe je moest eten als je profvoetballer wilde worden. Ik las het boek van kaft tot kaft. En toen het boek uit was en terug moest naar de bibliotheek, leende ik het weer zodra het kon. Toch miste ik nog iets, alleen wist ik niet wat. Het waren nog niet de echte geheimen die mij konden vertellen hoe ik de top kon bereiken. Er was iets anders nodig.

Nu, meer dan 25 jaar later, weet ik dat als je de geheimen van de wereldtop wilt ontdekken je de meest succesvolle spelers zelf moet bestuderen. Waar komen ze vandaan? Waar zijn ze opgegroeid? Wat denken ze? Waarom denken ze dat? Waarom geloven ze, wat ze geloven? Met andere woorden wat is hun mindset? En dat heb ik gedaan. Ik heb alles wat ik heb geleerd samengevat in mijn aanbod voor jou. Dit is de begeleiding die ik zelf had willen krijgen toen ik de top wilde halen in het profvoetbal.

Hoe waardevol is coaching

Mijn seizoen in Frankrijk plantte een zaadje. Ik leerde niet alleen door het lezen over mindset. Ik zag wat de waarde was om wekelijks gecoacht te worden en een mentor te hebben. Dit is ook één van de redenen waarom ik ben begonnen als coach. Alles wat ik heb geleerd over mindset, daar kon ik nu andere topsporters mee helpen. Maar waar ik zelf jaren over heb moeten doen om te leren en meer dan een seizoen wekelijks in gesprek te gaan biedt ik jou nu in aan in een 6 maanden programma!

De beste profvoetballers zeggen het:

‘’Mindset maakt het verschil’’

Zlatan Ibrahimovic: 50% van voetbal is mentaal

Cristiano Ronaldo: The most important thing is mentality

David Beckham: Succes is a state of mind

Karim Benzema: ‘’The most important thing is our heads and our mentality’’

Kylian Mbappe: Je hebt een sterke mindset nodig

Herken jij dit?

Je voelt weinig vertrouwen omdat het er tijdens de wedstrijden niet uitkomt en daardoor ga je nog meer twijfelen aan jezelf. Omdat je nog meer aan jezelf gaat twijfelen denk je nu zelfs; wat als ik niet het succes behaal wat ik wil. Daardoor ga je alleen nog maar meer denken en leg je jezelf nog meer druk op. ‘’Want het moet toch lukken!’’ denk je.  Waardoor je alleen nog maar meer geforceerd speelt en traint. Hierdoor speel je alleen nog maar slechter.

 

Je voelt je niet begrepen omdat er niemand in je naaste omgeving hebt meegemaakt wat jij nu meemaakt. Misschien ben jij de enige in je vriendenkring die op jouw niveau speelt. Misschien ben jij de enige in jouw familie die ooit dit niveau heeft gehaald. Misschien speel en woon je in het buitenland waardoor je je vrienden en familie veel minder vaak in het echt ziet. Hierdoor ervaar je soms eenzaamheid en neemt het plezier van het spelletje en het topsportleven af. Terwijl je er wel alles voor doet, maar er weinig mensen zijn die weten wat je meemaakt voel je je gefrustreerd.

 

Je hebt het gevoel alsof je vastzit. Je komt niet verder. Je spel lijkt niet te verbeteren. Je carrière lijkt ook niet de ontwikkeling te hebben die je had gehoopt. Dit zorgt voor frustratie. Je gaat zoeken en denken aan alle dingen waar het aan zou kunnen liggen. Je ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel mogelijkheden. Maar wat zou echt helpen? Dit zorgt voor nog meer frustratie, je wilt juist helderheid en focus. Nu heb je alleen nog maar meer aan je hoofd. Je legt jezelf alleen maar extra druk op, want je wil antwoorden. Je wilt meer duidelijkheid over wat je kan doen om juist weer vooruit te komen.

Patrick gezien bij o.a.

Het geheim van de man van 115 miljoen

Hoe komt het dat Cristiano Ronaldo door veel mensen gezien wordt als één van de beste voetballers aller tijden? Komt het door zijn talent? Zijn oud teamgenoot Rio Ferdinand vertelde in een interview wat het geheim is van het succes van Ronaldo. Ferdinand zei dat het niet ging om het talent. Ronaldo investeert al jaren opgeteld miljoenen in zijn body en mind. De meest belangrijke factor voor zijn succes is zijn mentaliteit, zegt Ferdinand. Bron: InsideSport

Niet alleen op sportief vlak is Ronaldo succesvol ook financieel gezien gaat het goed met Ronaldo. Volgens Forbes Magazine verdiende Ronaldo in 2022 115 miljoen dollar.

 

Ook de basketballegende LeBron James, die net als Ronaldo wordt gezien als één van de beste topsporters aller tijden. James investeert jaarlijks meer dan een miljoen euro in zichzelf en zijn mindset. Bekende uitspraken van Lebron James zijn: The mind is a muscle, the more you train it the stronger it becomes. What is a strong body without a strong mind?

Bron: ESPN. Ook met LeBron James gaat het op financieel vlak goed. Hij verdiende volgens Forbes 121.2 miljoen dollar.  

 

Moet je nu een miljoen euro investeren in je mindset om succesvol te zijn?

De vraag is; zijn ze eerst succesvol geworden en zijn ze toen pas gaan investeren in hun mindset of zijn ze eerst gaan investeren in hun mindset en zijn ze toen succesvol geworden?  Wat denk jij? Gelukkig is het voor jou niet eens noodzakelijk om miljoenen te investeren in jouw mindset. Maar Ferdindand adviseert in hetzelfde interview spelers wel, als ze de middelen hebben, in ieder geval net als Ronaldo te investeren in zichzelf.

Hoe ziet het programma voor een killer mindset eruit?

Na de kennismaking plannen we een intake in. Een intake duurt 2 uur. Hierin zullen we de uitslag bespreken van jouw persoonlijkheidsprofiel en de vragenlijsten. Vervolgens bespreken nog uitgebreider wat jouw doelen en obstakels zijn. We zullen ook een plan van aanpak gaan bespreken en afstemmen hoe we het 6 maanden traject gaan invullen. Gemiddeld hebben we 1 sessie per 2 weken. De sessies duren maximaal 90 minuten. Naast de sessies ben ik per telefoon en mail bereikbaar. De sessies zijn online. In overleg kunnen de sessies ook op locatie in Nederland of in het buitenland plaatsvinden. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. 

Fase 1 Person

De eerste fase gaat over bewustwording.

Wie ben jij als persoon?

Wat wil jij bereiken?

Wat zijn je huidige obstakels?

Wanneer is de coaching voor jou geslaagd?

Fase 2 Process

Welke processen volg je nu al om beter te worden?

Wat doe je nu om met jouw uitdagingen om te gaan?

Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Welke nieuwe processen gaan we toevoegen?

Fase 3 Practice

Welke vormen van mentale training gaan we gebruiken?

Waar valt er de meeste winst te behalen?

Wat past het beste bij jou?

Fase 4 Presence

Hoe is de kwaliteit van de (mentale) training?

Met hoeveel aandacht en gerichte focus voer je de (mentale) training uit?

Komt de training meer vanuit de flow is het geforceerd?  

Fase 5 Perfrom

De laatste fase gaat over optimaal presteren.

Dit gaat verder dan alleen sportief succes. Want het traject draagt er aan bij dat je zowel als op sportief als privé vlak succesvol kunt zijn.

Deze fases vloeien in elkaar over. Dit betekent ook dat wanneer je ziet dat je (nog) meer succes hebt jij als persoon ook behoefte hebt aan een andere manier van trainen. Maar bijvoorbeeld ook dat je andere keuzes gaat en wilt maken.

Waarom is het killer mindset programma succesvol?

Heb je wel eens geprobeerd een nieuwe gewoonte te ontwikkelen? Hoe kan het dat je ondanks je goede bedoeling dan geen succes had? De reden is dat we vaak dieper liggende patronen vergeten aan te pakken. We vergeten vaak de wortels, terwijl daar juist de basis ligt. Als je bijvoorbeeld komt voor de coaching omdat je een killer mindset wilt kan ik je een paar technieken geven. Dit werkt vaak even.

Wil je langdurig succes? Dan hebben we meer nodig. Om succes op de lange termijn te garanderen heb ik mijn methode gemaakt. Namelijk de piramide van succes. In deze pirimade beschrijf ik welke 7 elementen er nodig zijn om ook op de lange termijn succesvol te zijn. De piramide begint bij de roots tot aan de hoogste trede, de bron. Wanneer je afgestemd bent op de bron kom je sportief gezien eerder in de flow, maar dit kan ook leiden tot meer rust in je hoofd en een gelukkiger gevoel. Als jij ook benieuwd bent hoe de piramide van succes voor jou werkt plan ik graag een kennismakingsgesprek met je in! 

 

 

Dit is wat je allemaal krijgt voor het coachtraject...

6 maanden coachtraject voor een killer mindset t.w.v. 12.997,-

Visualisatie checklist & script lay out – visualiseren om je mindset te versterken t.w.v 275,-

Online cursus ademhalingstraining t.w.v. 475,-

Ademhalingshandboek inclusief oefeningen 175,-

BONUS: Top performers guide – eten & drinken 175,-

BONUS: Brainfoods guide – superfoods om je mindset te versterken 355,-

BONUS: Top performers guide – Slapen om je mindset te versterken 175,-

BONUS: Mindset readers / guide– Top tips om je mindset te versterken 299,-

BONUS: Top Performers Guide – Lifestyle hacks 375,-

BONUS: Mentaal Game Plan 999,-

Dat is een totale waarde van meer dan 15.000,- 

Jouw investering: € 10.000,-

Interesse in mentale coaching?

Boek een gratis kennismakingsgesprek met Patrick. Kom erachter of mentale training ook voor jou het verschil maakt!

Wat zeggen de deelnemers?

Patrick Frimpong tijdens een workshop

Ik heb je coaching heel positief ervaren. Je was duidelijk, structureerde de gesprekken en het was fijn dat je naderhand altijd nog een klein verslagje stuurde over ons gesprek. Verder kun je goed luisteren en stelde je goede vragen die mij aan het denken hebben gezet. Je bent vrolijk en positief ingesteld en dat is ontzettend motiverend! Het is mij opgevallen dat je goed kunt samenvatten tijdens onze gesprekken en daarmee altijd checkt/controleert of je goed hebt begrepen wat ik zeg. Dat is prettig, want zo heb ik er vertrouwen in dat je me begrijpt en de juiste vragen stelt/opmerkingen maakt. Ook neem je de tijd om door te vragen.
Deelnemer 1-op-1 coaching

Mijn nummer 1 garantie voor jou!

Ik sta volledig achter mijn coaching en zal me volledig inzetten voor een succesvol traject. Als je na de eerste sessie toch denkt dat coaching niet bij je past krijg je het hele bedrag voor 100% terug!

De voordelen van het killer mindset programma

 • Meer rust
 • Meer focus
 • Meer vertrouwen
 • Meer inzicht in jezelf
 • Sterkere mindset
 • Meer spelplezier
 • Meer plezier in het (topsport)leven

Kijk er straks niet gek van op dat anderen merken, zoals vrienden, familie, coaches of teamgenoten, dat je met meer vertrouwen overkomt, met meer lef speelt of gewoon een andere uitstraling hebt. Kijk er ook niet gek van op als je straks meer rust in je hoofd hebt en dat mensen merken aan jou dat je niet snel van slag bent. Of dat je nieuwe uitdagingen aangaat en dingen doet wat je anders nooit deed.

PS: Ik neem maximaal 2 klanten per maand aan dus wees er snel bij anders is je plaats helaas al ingenomen.