Over

Patrick Frimpong en Foppe de Haan topsport

Patrick Frimpong en Foppe de Haan

Over mij..

Mijn naam is Patrick Frimpong. Ik heb jarenlang op hoog niveau gebasketbald. Ik heb zowel in Nederland als in Frankrijk professioneel gespeeld.

Door de jaren heen heb ik keihard gewerkt om tot topprestaties te komen.  Ook heb ik mij de afgelopen jaren verdiept hoe je in sport, maar ook in andere gebieden van je leven, tot topprestaties kunt komen.

Ik heb cursussen, lezingen en stapels met boeken gelezen over verschillende onderwerpen zoals (sport) psychologie, positieve psychologie, marketing, ondernemen, biografieën en nog veel meer.

 

Alles om de echte topsportmentaliteit te doorgronden!

 

In het basketbalseizoen 2016/2017 heb ik weer besloten om in de eredivisie te gaan spelen. Dit combineer ik nu met mijn bezigheden voor Topsport Brein!

 

Wat kan je verwachten van Topsport Brein?

Wat ik via deze website doe is alles wat ik leer en heb geleerd over het leveren van topprestaties delen met jou!

  • Wil je tips over hoe je tot topprestaties in sport of andere aspecten van je leven kunt komen?
  • Wil je het beste uit jezelf halen?
  • Wil je leren wat andere topsporters doen om tot topprestaties te komen?

Als jouw antwoord JA is, dan zit je hier goed!

Topsportmentaliteit niet alléén voor sporters

Steeds vaker hoor je dat als iemand hard werkt diegene een topsportmentaliteit heeft. Het werk als bijvoorbeeld ondernemer, student of programmeur kan ook topsport zijn! Doelen bereiken, grenzen verleggen, onder druk presteren. Allemaal dingen die komen kijken bij het leveren van topprestaties.

 

Wat kun jij doen om constant tot topprestaties te komen? Hoe zorg je ervoor dat wat je nu doet geen trucje is, maar dat het leveren van topprestaties een gewoonte wordt!? Of misschien lukt het je nog niet om optimaal te presteren, maar weet je dat er meer in zit.

Op mijn blog zal ik regelmatig tips en verhalen delen van de beste sporters . Denk aan sporters zoals Michael Jordan, Roger Federer en Lionel Messi. Wat maakt hen anders? Welke (mentale) technieken gebruiken zij om tot de beste prestaties te komen?

Houd deze website goed in de gaten en je zult er allemaal achter komen, beloofd 🙂 !

 

Patrick Frimpong topsport basketbal

In actie tijdens Eredivisie wedstrijd basketbal

En nu?

Genoeg over mijn persoonlijke verhaal. Ga nu naar naar mijn blog berichten en kom erachter hoe jij topprestaties kunt leveren. Ik vind het leuk om te horen wat je van mijn berichten vindt. Dus laat een reply achter bij de berichten! Als je vragen hebt kun je me altijd mailen!  Wist je trouwens ook dat ik mensen help hun doelen te bereiken door mental coaching? Kom erachter hoe ik jou kan helpen om tot topprestaties te komen.