Podcast met businesscoach Meriam Slijkerman

In de Podcast met Businesscoach Meriam Slijkerman

In de nieuwste podcast aflevering van businesscoach Meriam Slijkerman ging ik met haar in gesprek over het belang van mindset! Wat is er voor nodig om het maximale uit jezelf en jouw onderneming te halen? Welke rol speelt mindset hierin en wat kan je doen om jouw eigen mindset verder te ontwikkelen?

Ook vertelde ik over mijn verhaal en hoe en waarom ik mental coach ben geworden. Wat was de aanleiding voor mij om me te verdiepen in mindset? Natuurlijk ging het ook over de rol die topsport heeft gespeeld in mijn leven en nu nog steeds doet. Beluister het gehele interview hieronder.

Patrick

Ik ben Patrick Frimpong, voormalig profbasketballer en oprichter van Topsport Brein. Via topsportbrein.nl geef ik tips hoe je jouw sportprestaties kunt verbeteren. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat je geen topsporter hoeft te zijn om een topsportmentaliteit te ontwikkelen! Kortom: alles over het bereiken van topprestaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *