Craig Osaikhwuwuomwan Topsport Brein Podcast #1

Craig Osaikhwuwuomwan is een Nederlandse basketballer die momenteel in Tsjechië speelt. Op het oog zou je van Craig misschien denken dat hij veel geluk heeft gehad met zijn talent. Lengte en atletisch vermogen is in basketbal namelijk een goede combinatie. Maar in deze podcast werd al snel duidelijk dat er veel meer voor nodig is om op topniveau te blijven spelen. Want topsporter worden is één, maar om topsporter te blijven komt er toch veel meer bij kijken. Jezelf overwinnen en de obstakels op je pad om maar eens wat te noemen.

Craig staat bekend om zijn lengte, atletische vermogen, maar ook een goede driepunter. In meer dan 10 jaar als profbasketballer heeft hij mooie prijzen weten te winnen. Landskampioen, bekerwinnaar, supercup winnaar en meerdere interlands voor Oranje. Toch ging niet altijd alles vanzelf.

In deze podcast kom je erachter wat Craig heeft gedaan voordat hij begon met basketbal, de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn basketballoopbaan en de rol die mindset speelt in zijn leven.

Beluister de podcast op Spotify

Beluister de podcast op SoundCloud

Patrick

Ik ben Patrick Frimpong, voormalig profbasketballer en oprichter van Topsport Brein. Via topsportbrein.nl geef ik tips hoe je jouw sportprestaties kunt verbeteren. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat je geen topsporter hoeft te zijn om een topsportmentaliteit te ontwikkelen! Kortom: alles over het bereiken van topprestaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *