Interview AD – Patrick Frimpong over Mentale Weerbaarheid

Patrick Frimpong in het Algemeen Dagblad over mentale weerbaarheid

Voor het Algemeen Dagblad werd ik onlangs geïnterviewd. In het interview mocht ik als mental coach en voormalig topsporter iets vertellen over de mentale kant van topsport.

Als topsporter krijg je namelijk regelmatig te maken met obstakels. De vraag is dan hoe ga je dan om met deze obstakels. In het interview vertel ik ook over wat voor mij de aanleiding was om me te verdiepen in mindset.

Zoals je misschien in het artikel van het AD kunt lezen; ging er echt een wereld voor me open toen ik leerde over de mentale kant van topsport. En het feit dat je het mentale kunt trainen, net zoals het fysieke lichaam!

Lees hier het hele interview in het Algemeen Dagblad.

Patrick

Ik ben Patrick Frimpong, voormalig profbasketballer en oprichter van Topsport Brein. Via topsportbrein.nl geef ik tips hoe je jouw sportprestaties kunt verbeteren. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat je geen topsporter hoeft te zijn om een topsportmentaliteit te ontwikkelen! Kortom: alles over het bereiken van topprestaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *